Om inredningsbloggen

[shareaholic app=”share_buttons” id=”5013731″]

Inredningsblogg – enligt Soraya

InredningsbloggJag som skriver denna inredningsblogg heter Soraya och jag är mor till sex underbara barn. Läs mer om det här. Det är någonstans efter vägen med dom som mitt intresse för inredning, design och allmän hemmatrivsel har vuxit fram. Min blogg handlar mest om min vardag att skapa ett trivsamt och harmonisk hem för min familj. Ska försöka bidra med så mycket inspiration som jag kan tillsammans med bilder och vart jag hämtar min inspiration till min inredning från. Följer mängder av andra inredningsbloggar och läser alldeles för många inredningstidningar då det är min stora passion i livet. På min inredningsblogg kan ni hitta inspiration om äppellådor, washitejp och mycket mer. Jag försöker alltid använda mycket humor i min inredning och mitt hem är i ständig förändring. Ni hittar alltid något nytt jag gjort om .)

Min inredningsstil

stringhylla, inredningsbloggHur ska man förklara min stil då. Svårt. Jag blandar väldigt mycket och med en så stor familj måste det alltid vara praktiskt också. Men det blir mycket retro, modern design, gör det själv, mycket färg, och färgglatt, lantligt, pyssel och vintage. Blandar så mycket jag kan 🙂 Älskar loppisar och hittar nästan alltid massa fynd när jag får tillfälle att rota runt. Oftast blir det så att de saker jag hittar får min personliga touch, ny färg eller lite lätt modifiering så det passar in. Behandlar nog det mesta inom fyra väggar som barnrum, badrum, sovrum, vardagsrum, hall, kontor, balkong, förvaring och säkerligen andra saker som jag missat. Ni får helt enkelt läsa igenom min inredningsblogg och bilda er egen uppfattning. Skriv gärna någon kommentar vad ni tycker jag har för stil 🙂

Följ mig på instagram(desktop)

Följ mig på instagram(mobil)

inredningsbloggerskaUtöver inredning går större delen av min tid åt min underbara sex barn och allt som följer det. All kärlek, all logistik och allt praktiskt som kommer med att ha en stor härlig och underbar familj. Vi har flyttat från stockholm och bor numera i Umeå i en gammal västerbottensgård.

Min inredningsblogg ligger, vad jag vet, inte på någon topplista just nu så bäst är den väl inte. Men jag gör mitt bästa för att inspirera och låta er ta del av dem tips och inspiration som jag kan bidra med. Hoppas ni gillar’t.

Klicka här för att komma till mina senaste inlägg.

inredningsblogg-01Mitt hem och inredningsblogg  var även med i Family Living nr 1 2013. Det var otroligt roligt och smickrande. Ni kan läsa och se bilderna från det reportaget här. Har även fått den roliga nyheten att i september 2013 kommer detta reportage från mitt hem och min inredningsblogg vara med i norska versionen Mama. Är inte det hur kul som helst?

 

Följ mig på instagram(desktop)

Följ mig på instagram(mobil)

9 reaktioner på ”Om inredningsbloggen

 1. Fråga: Vart har du hittat den underbara tapeten i inlägget ”sänghimmel eller koja?”. Eööer har du målat väggarna? Skulel bli superglad för ett mailsvar! Superfina och inspirerande bilder!!!

  // Karoline

  1. Hej Karoline,

   Ledsen för ett väääldigt sent svar. Det är målade väggar i det rummet. Helt klart lite jobb och besvär men sååå värt det!

 2. Hej!

  Har hittar en bild på din blogg som har något år på nacken, på en typ hörnhylla med olika små trälådor. Är det en enda möbel eller flera små som du satt ihop själv? Varifrån kommer hyllan/lådorna?

  Mvh Linda

 3. Hej.
  Jag undrar vart du köpt din stol du målat grå. Vet du om det är en märkesstol från äkta retro?
  Mvh Sari
  Jag hoppas du vet vilken stol jag menar 🙂

  1. Hej Sari,

   Tyvärr har jag alldeles för många grå stolar 🙂 Har du en länk till vilken du menar?

 4. Hej!
  Er mykket intreserad av den nye spegel kollektion.
  Er norsk, men har bodd i København i 5 år. Jeg åpner en conseptstore/showroom i København i starten av 2018. EVJUstudio.com
  Hadde et møte med sjefen for geco – Stokholm i København i går, og har startet et samarbeide, så du forstår at produktene har en mulighet til og komme frem i lyset.
  Er selv agent for flere smukke produkter i Scandinavia deriblant Wonki Ware som jeg kan se du har bilder av på Instagram.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *