Ja men, varför inte börja veckan med en DIY.

Halloj och trevlig Måndag!

Ny vecka och nya tag! Det är nog mångas motto här i livet, även min! 😮 Först vill jag tacka alla för Era tips och råd i gårdagens inlägg. Jag har tagit till mig dem allihop och suger fortfarande på karamellen över hur jag ska göra med J´s vägg. Det är svårt det där tycker jag för det är så lätt att man vänjer ögat med något och i mitt fall så blir det lätt att jag faktiskt också hinner tröttnar på det jag ser. Och i många fall så kanske det redan då inte är så pjåkigt ändå. Lite mitt dilemma ska jag väl säga. Jag vill som konstant ha förändring och ibland önskar jag verkligen att jag inte var sådan utan kunde nöja mig med det fina som redan är. 😮

Denna vecka och Måndag tänkte jag bjuda på en liten DIY i ett väääldigt enkelt format. Jag tänkte nämligen visa Er vad jag har gjort med min ps-ljusstake och hur Ni själva lätt kan göra om egen ljusstake, flaska, vas etc. till en lampa. Och i det här fallet så behövs det faktiskt inte pysslas någonting, utan på clas ohlsson kan man köpa färdiga lamphållare för hör och häpna, 39 kr. Med dessa kan man sedan låta fantasin flöda och, som sagt, göra om det mesta till en vackert eller roligt belysningsföremål till sitt rum. Så här ser självaste lampbehållaren ut.

diy_lampbehållare01 diy_lampbehållare02

Och så här blev det att ha dem i ps- ljusstaken. Två utav ljusbehållarna lämnade jag tomma för jag tänkte man faktiskt kunde ha ljus i dem, som den egentligen är tänkt till. 😮

skänk08

Och här är en annan variant. Ser ni ljusstakslampan mitt ibland dem andra ljusstakarna!?! 😮

diy_lampbehållare04

Och så här ser det ut när lampan är tänd. Läckert tycker jag att det är vilket som.

diy_lampbehållare04

Dessa lampor kan man göra i alla olika former och färger. Antingen med endast en glödlampa som jag har gjort eller varför inte sätta på en lampskärm. Det funkar också jätte jätte bra. Jag älskar dem och har köpt på mig ett gäng och titt som tätt kommer jag på en lampidé och vips så har man sig en annorlunda och rolig lampa i hemmet för endast 39 kr. Helt fantastiskt tycker jag! Hoppas Ni gillart Ni med?

Ha en underbar Måndag kväll!

Kram kram

12 reaktioner på ”Ja men, varför inte börja veckan med en DIY.

 1. Du är så kreativ och inspirerande, jag har sagt det förut men varje gång jag tittar in blir jag lika glad! Jag har ingen Claes Ohlsson i närheten men man kan ju alltid beställa från deras hemsida!
  Ha en härlig tisdag och på återseende! ♥

  1. Hej Söta Therese!

   Vet att du har sagt det förut, men det gör ABSOLUT inget att ni säger det om och om igen. 😮 Jag blir bara glad av dina uppiggande och positiva kommentarer… Det är, som sagt, så himla kul att Ni finner min blogg och det jag skriver om inspirerande…

   Ja, va synd att Ni inte har någon clas Ohlsson i närheten, men jag gick in på clas ohlssons hemsida och det stämmer du kan beställa dem ifrån deras webbshop. Du kan gå in här och så finner ni lamphållaren: http://www.clasohlson.com/se/b/el/belysning/lamptillbeh%C3%B6r. Dem är verkligen helt suveräna och jag rekommenderar dem innerligt. 😮

   Tackar, tackar! Jag önskar Er också en fortsatt trevlig Onsdag kväll, dock :o. Hoppas även att Ni och hubben ( och givetvis barnen ) får en super mysig och härlig Alla hjärtans dag imorgon!

   Kram kram

 2. Therese Himmer skrev:
  Du är så kreativ och inspirerande, jag har sagt det förut men varje gång jag tittar in blir jag lika glad! Jag har ingen Claes Ohlsson i närheten men man kan ju alltid beställa från deras hemsida!
  Ha en härlig tisdag och på återseende! ♥

  [Kommentar från hemmatrivsel.se]

 3. Therese Himmer skrev:
  Du är så kreativ och inspirerande, jag har sagt det förut men varje gång jag tittar in blir jag lika glad! Jag har ingen Claes Ohlsson i närheten men man kan ju alltid beställa från deras hemsida!
  Ha en härlig tisdag och på återseende! ♥

  [Kommentar från hemmatrivsel.se]

 4. Soraya Forsberg skrev:
  Hej Söta Therese!

  Vet att du har sagt det förut, men det gör ABSOLUT inget att ni säger det om och om igen. 😮 Jag blir bara glad av dina uppiggande och positiva kommentarer… Det är, som sagt, så himla kul att Ni finner min blogg och det jag skriver om inspirerande…

  Ja, va synd att Ni inte har någon clas Ohlsson i närheten, men jag gick in på clas ohlssons hemsida och det stämmer du kan beställa dem ifrån deras webbshop. Du kan gå in här och så finner ni lamphållaren: http://www.clasohlson.com/se/b/el/belysning/lamptillbeh%C3%B6r. Dem är verkligen helt suveräna och jag rekommenderar dem innerligt. 😮

  Tackar, tackar! Jag önskar Er också en fortsatt trevlig Onsdag kväll, dock :o. Hoppas även att Ni och hubben ( och givetvis barnen ) får en super mysig och härlig Alla hjärtans dag imorgon!

  Kram kram

  [Kommentar från hemmatrivsel.se]

 5. Soraya Forsberg skrev:
  Hej Söta Therese!

  Vet att du har sagt det förut, men det gör ABSOLUT inget att ni säger det om och om igen. 😮 Jag blir bara glad av dina uppiggande och positiva kommentarer… Det är, som sagt, så himla kul att Ni finner min blogg och det jag skriver om inspirerande…

  Ja, va synd att Ni inte har någon clas Ohlsson i närheten, men jag gick in på clas ohlssons hemsida och det stämmer du kan beställa dem ifrån deras webbshop. Du kan gå in här och så finner ni lamphållaren: http://www.clasohlson.com/se/b/el/belysning/lamptillbeh%C3%B6r. Dem är verkligen helt suveräna och jag rekommenderar dem innerligt. 😮

  Tackar, tackar! Jag önskar Er också en fortsatt trevlig Onsdag kväll, dock :o. Hoppas även att Ni och hubben ( och givetvis barnen ) får en super mysig och härlig Alla hjärtans dag imorgon!

  Kram kram

  [Kommentar från hemmatrivsel.se]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *