Julgranspynt i min smak.

Ett annorlunda julgranspynt

Åhlens, och många andra butiker för den delen, har nu redan dragit fram julgranspynt etc för försäljning. Och av en slump så hittade jag dessa små underbara svamparna. Det är kanske inte det mest traditionella julgranspynt, men ack så söta! Därav fick fem styckna följa med hem. En för varje barn. 😮 Och det bästa är att man kan även pynta med dem så här lite innan jul i vardagsrummet. Har nu även en nytt inlägg om julstjärna m.m. Passa på att kika in på det också.

julgranspynt annorlunda

Lådorna är ifrån Lagerhaus, som jag har målat inuti med färger jag tycker om, och som jag använder till mina underbara prydnader.

julgranspynt

Min lilla prydnadshörna på kvällstid.

Närbild på mina fina  julgransprydnader.

Jag vet inte om Ni uppmärksammade dem små vita robotarna på den första bilden. Dem representerar alla medlemmarna i familjen ( En pappa, en mamma och fem barn).

I helgen var vi vid sommarstugan och då passade jag på att ta hem några små björk stockar som jag hittade i vår vedbod. Att ta in naturmaterial in i inredningen är både fint och ger en viss känsla i rummet. Tanken var först att göra ljusstakar av dem, men tyckte att det här blev ganska bra det med så dem får nog stå kvar ett tag till.

Ha en fortsatt trevlig Torsdag!

Kram!

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *