En lördag med julmarknad och vintage fynd

Lördag och vilken mysig sådan. Och som tur var är denna lördag inget som gårdagen. Noooo stress!! Tjoho! 😮 Det blev en lugn morgon med följd av en jätte mysig promenad ner till julmarknad här i gamla Enskede. Det är något visst med marknader. Och denna går jag på varje år och det är alltid lika mysigt. Kallt men mysigt! På väg ner till marknaden ser man hur folkmassorna samlas ifrån alla möjliga håll och man hejar hej vilt åt både höger och vänster. Och bara att stöta på alla härliga grannfruar och vänner som bor i området gör hela julmarknaden bara tusen gånger bättre. Ni som missade den idag har fortfarande chansen imorgon. Den är mellan kl 11-15.

Julmarknad

image

Det blev inte att jag tog så många bilder som jag hade tänkt mig på vägen dit. Jag blev så till mig av alla fina stånd. Speciellt detta stånd med vintage barnkläder. Det är en väldigt glad och trevlig tjej som har startat ett litet företag/butik som hon driver hemifrån. Hon har bott i London tidigare och har tre barn som hon började köpa mycket fina vintage kläder åt. Och hennes stora intresse av kläder gjorde att hon sedan började utveckla sitt intresse och kom på idén att helt enkelt försöka köpa och sälja dessa  underbara kläderna vidare. Butiken ligger i hennes och familjens hus här i Enskede. Och tjejer och killar ni ska se kläderna hon har. Om Ni gillar retro och vintage så kommer Ni älska hennes utbud av kläder. Om Ni vill veta mer, som t.e.x. öppettider etc. så hittar Ni det här.

Dessa två små fynd gjorde jag idag. Dem är till lilla C, som för övrigt blir hela 11 månader idag. Herregud vad tiden går fort! På julmarknader är det ofta mycket stickat och bland allt fint fick jag sålla bort en MASSA, men jag tycker ändå att jag fick med mig två utav dem finaste sakerna där. Visst e det bedårande? Är helt förälskad i den gula koftan.

Mannen ska nu ge sig av ut på en liten spontan grabbkväll med en polare och jag måste nu säga hejdå och pussas och allt sådant som hör till. 😮 Ha en fortsatt trevlig Lördag!

Kram kram!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *