Känner mig som askungen

Idag har det bara varit en sådan där dag med en massa måsten. Jag har gått runt med sången som de små mössen sjunger i askungen när dem ska sy ihop hennes klänning. lalalalalala å jag klipper till med saxen… 😮 Vad har jag nu gjort? Jo, jag har lämnat barnen, satt på en tvätt, åkt och storhandlat, lunchat med en fin väninna, gjort några ärenden, burit kassar, plockat maten på plats, hängt upp tvätt, satt på en ny tvätt, plockat, hängt upp tvätt, satt på en ny tvätt, hämtat barnen, postat paket, lekt med barnen ute på gården, plockat, maten fick M fixa, plockat, myst med barnen och sedan lagt dem för natten. Och sen givetvis pysslat och målat. Ja, jag orkade inte göra en jätte detaljerad lista på hur min dag har sett ut, men jag hann med en hel del, och Ni kanske får Er ett hum iaf om hur den va. Känner Bi igen er? Nu blir det vila, vila vila!! Natti Natti! 😮

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *