DIY – Kotten lampa av Pet-flaska

Ja nu kan jag inte hålla mig längre… 😮 Här kommer min och hubbens lilla diy lampa som vi satt och pyssla med idag på förmiddagen. Tyckte om den så mycket att jag nu måste jag göra flera, så är det bara. 😮 Något jag däremot ska prova är att spraymåla den sen i någon läcker färg. Eller varför inte i någon murrig färg så att det faktiskt ser ut som en riktig kotte. Ja, här nedan hittar ni lite bilder på hur det gick till…

Eller så kan ni köpa PH Kotte 48 här, min lilla DIY är ju med inspiration från den. Fast prislappen påbörjar å andra sidan >50 000kr.

limpistol skedar och petflaska

Avkapad petflaska

Första raden av petflasklampan

Halvfärdig lampa av plastskedar och petflaska

Lampa av petflaska och plastskedar

 

japp där har ni den. Önskar att jag kunde visa er den när ljuset är tänt för det blir ett väldigt fint ljus… Jag får ta och ordna några foton på det sen när vi är tillbaks hemma…

Tipset till den här väldigt enkla och söta lampan fick jag av min man för någon dag sedan via mail. Han hade i sin tur sett det på Facebook…och det var ett mail som innehöll en massa roligt, men den här föll jag för på en gång. Nu var det här första försöket, men med lite övning tror jag att man kan få till den ännu bättre. Försök gärna själva… 😮

Nu ska jag lägga mig i soffan och kurera mig ifrån min hemska förkylning. Önskar er en fortsatt trevlig kväll!

kram kram

4 reaktioner på ”DIY – Kotten lampa av Pet-flaska

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *