Under denna mörka och ”trista” period…

som vi nu är inne i, är det alltid trevligt och uppiggande med att tända en massa ljus. Och gud vad jag tänder ljus nu på kvällarna. Jag tror det går åt en hel Ikea låda med stearinljus per vecka. Kanske inte riktigt så många, men MÅNGA används då upp per dag. Och nu kommer det bli ännu fler efter mitt DIY tips till Er. Jag gjorde, som Ni säkert minns, en del DIY ljusstakar för bara några dagar sedan och vill nu tipsa Er om ännu ett. Jag har nämligen provat på något jag såg i senaste numret av ELLE interiör. Det var bus enkelt! Det Ni behöver är uppochnedvända vinglas eller vilka glas som helst egentligen. Sen behöver Ni bara stearinljus och en tändare. Det är allt! Och titta vad Ni kan gör med dem sakerna.

 

ljusstakar

Det Ni gör är att Ni droppar smält stearinljus på dem uppochnedvända vinglasen så att ljusen fastnar ordentligt och sen har Ni er ljusstakar. Ja, eller fler! Tänk dock på att inte lämna ljusen obevakade.

ljusstakar

 

Varför inte prova på dem här lite annorlunda och kreativa ljusinstallationerna inför nästa middagsbjudning? Eller om Ni har en frukost bjudning så skulle det kanske vara roligt att använda sig av kaffe muggar istället. Se nedan!

Hihi!!!

Här i bakgrunden ser Ni några av mina underbara kuddar som vi har i vårt burspråk, på vår platsbyggda soffa. Mitt moto är att man aldrig kan ha för mycket kuddar! 😮

Idag är det redan Torsdag och lite bättre mår man. Mannen åkte till jobbet i morse då jag kände mig tapper nog att prova vara hemma själv med lill donnan idag. Ack, vad jag hade fel! Som en ”ringare i notre damm” går man fortfarande runt och flåsar för varje steg man tar. Suck! M blev därav raskt hemskickad… Men imorgon är det fredag och då hoppas jag verkligen att jag mår bra igen. För en helg utan 100%igt fredagsmys är katastrof!!! 😮

Ps. Tack för alla krya på dig hälsningar. Ni är för söta!

Kram kram!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *