Måla, måla, måla!!!!

I två dagar har jag och min man nu, som sagt, målat och målat och målat… 5 stolar och en vägg, fjuu! (samt sakerna jag nämnde i mitt förra inlägg, men dem får Ni se någon annan gång) Som Ni kanske kommer ihåg så handlade mitt öppningsinlägg här på ”hemmatrivsel enligt Soraya” om min äldsta grabbs rum och stolarna som jag hade fyndat på loppisar i somras. Nu är dem äntligen målade och jag vill visa Er slutresultatet. Berätta gärna vad Ni tycker? Mitt val av färger är väl kanske inte dem min underbara son hade valt om han själv fått välja, men då han  fortfarande inte är så brydd så får mamma göra lite som hon vill. Weee!!! Jag fick nämligen en craving på pastellfärger. Och är, just nu iaf, nöjd! Känner jag mig rätt kommer den väggen och stolarna att målas om ett antal gånger. 😮 J är också nöjd säger han. Sen om det är för att göra mamma glad eller för att han tycker det återstår att se. Å det slog mig just att snart kommer den perioden då han vill ha hockey planscher etc. Gud, jag måste verkligen njuta av mina barns rum nu innan jag förlorar den bestämmande rätten om hur de ska ut. Ja, ja. Den dagen den sorgen. 😮 Före.

måla

 

 

 

2 reaktioner på ”Måla, måla, måla!!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *