Släng inte bort Era ramar…

…när ni tröttnar på dem eller om dem inte passar. Ramar är, som Ni säkert vet, inte helt gratis utan faktiskt ganska dyra. Och något jag har lärt mig är att det går att återanvända dem. Om dem så är i trä eller i något annat material s går det att förnya dem på ett enkelt och snabbt sett.

Jag var förbi fina P idag och snoka omkring efter nyinkomna gobitar i hennes butik. Hittade, som vanligt, något fint som fick följa med hem. 😮 Vad som t.ex. fick följa med hem var ett par jätte fina små tavlor med äldre bilder. Jätte, jätte fina. Nu var det så att ramen till dem var svart och jag kände att en ljusare färg nog skulle passa bättre med motivet så fram med färgburken och penseln och efter två vändor så hade jag en helt ny ram och tavla. Voila!

Före:

måla-om-ramen03

Efter:

måla-om-ramen01

 

måla-om-ramen02

Som Ni kanske Ser så är det inte samma bild… Jag köpte nämligen fler och nu blev det lite tokigt att jag fotograferade olika, men jaja… 😮 Visst blev dem fina!?! Har faktiskt mest svarta ramar och tycker bäst om dem, men i det här fallet måste jag nog ändå säga att jag föredrar den mintgröna ramen. Vad tycker Ni?

Nu ska jag fortsätta måla dem andra ramarna och sen ska det njutas en del i soffan… Jag vill passa på att önska Er en fantastisk nationaldag imorgon. Vi ska nog ta och bege oss mot sommarstugan med hela stor familjen. Vad ska Ni göra? Är det någon som har någon rolig nationaldags tradition som Ni gör?

Ps. Tack för idag fina grannfru Å. Va jätte mysigt att få umgås med dig och lilla I en stund, som på den gamla goa tiden… Vi hörs och ses!

Kram kram

 

En reaktion på ”Släng inte bort Era ramar…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *