Midsommar

Halloj och god morgon fina Ni!

Igår var det midsommar och i hela landet så firades det hej vilt. Ja, även bland svenskarna utomlands kan jag tänka mig att det firades… Våra planer blev ändrade lite i sista sekund. Tanken var att vi skulle fira på landet, men då slemproppen gick häromdagen så vågade jag inte riktigt chansa eftersom jag i stort sett skjuter ut mina barn på två röda. 😮 Alltså ordet slempropp, måste bara säga att det låter verkligen så himla äckligt. Jag har faktiskt aldrig ”börjat” en förlossning med att slemproppen har gått och det var väl lite ”roligt” att få uppleva det med. 😮 Jamen, tillbaka till midsommaren.

Igår fyllde min underbar N hela 7 år. Han om någon är det barn som jag verkligen har upplevt att tiden bara har svischat förbi med ilfart. Nu firade vi min fina N i förra helgen en hel del, men lite presenter ifrån oss och tårta till frukost är då ändå ett måste. Mums!!!

midsommar01

midsommar02

midsommar03

En klassisk jordgubbstårta.

midsommar04

Att vakna upp med skön, ljuvlig mrgon sång, tårta och paket vid sängen är väl inte helt dumt. Sen skulle man kanske önska att familjemedlemmarna hade bättre sångröster, hehe!

Resterande midsommardag spenderade vi vid Tyresö slott med  min kära kusin med familj samt vän och familj. Nu var det lite för mycket folk för att vara min smak. Man hörde knappt musiken och det blev lite för opersonligt, men en fin och trevlig dag blev det ändå med lite små grodorna dans, sill, potatis, gotta och ett avslutande dopp vid Hellasgården på vägen hem. Här kommer dagen i bilder…

midsommar07

midsommar08Här en bit bort ifrån midsommarstången fick vi parkera oss…

midsommar10

 

midsommar09Då var det dags att dansa runt midsommarstången.

midsommar05

midsommar06Här sitter jag och ska försöka få i mig något att äta… Älskar baden, baden stolarna. Gravid eller icke så måste jag ändå säga att dem är geniala. Tada, där är jag! Hej, hej! 😮

midsommar11Hejdå Tyresö slott för den här gången… Hoppas att även Ni fick Er en hel dag av en massa trevligt firande och mys med vänner, familjemedlemmar etc.

Idag, midsommaradagen är det lugna gatan. Vi har återigen packat ihop en picknick för att åka och bada ute mot Gustavsberg. Det är inte världens finaste väder, men det ska nog bli trevligt ändå. Vad ska Ni hitta på idag såhär dagen efter då  i stort sett ALLT är stängt?

Kram kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *