Något jag fixat med idag…

…är att försöka hitta en plats åt dessa underbara plåtburkar som jag nu ÄNTLIGEN har fått hem. Jag beställde nämligen ett gäng plåtburkar ifrån ferm living för ca två månader sedan. Men det blev något strul med leveransen och dem blev jätte försenad. Och Åååh så jag har längtat! Men nu idag fick jag hem dem och jag älskar dem. Jag skulle kunna ha ett gäng i varje rum. 😮

ferm living plåtburkar

Visst är dem bedårande! ?!

Ja, hela förmiddagen gick jag runt och flyttade på dem hit och dit. Det var inte lätt för dem passade som in överallt. Placering, just nu iallafall :o, blev i B’s och C’s rum. Det blev trevligt att bli av med lite fula kartonger etc. Och innehållet ligger nu i plåtburkarna istället. Tjusigt, eller? Ni hittar dem här

image

Tada!!!!

För övrigt så har det hunnits med några andra små förändringar här hemma, drop in fika hos J, lite julklappsinköp samt en middag med min mor på stan. Nu ska dock barnen ”slängas” i säng för nu ska jag och M mysa med en skål med godis och film ( vi busar och tar fredags godis istället för imorgon)

Hoppas Ni har haft en trevlig Fredag och att NI även får en trevlig kväll!

Kram kram

 

6 reaktioner på ”Något jag fixat med idag…

  1. Hej Karin,

   Ledsen att mitt svar dröjt, men det har verkligen varit full rulle hela dagen. Visst är burkarna helt fantastiskt fina! Jag älskar dem och rekommenderar dem åt alla. Köp, köp köp Ni kommer inte att ångra Er. 😮 Jag köpte mina burkar hos rum21.se .

   Ha en underbar fortsättning på Er Torsdag!

 1. soraya skrev:
  Hej Karin,

  Ledsen att mitt svar dröjt, men det har verkligen varit full rulle hela dagen. Visst är burkarna helt fantastiskt fina! Jag älskar dem och rekommenderar dem åt alla. Köp, köp köp Ni kommer inte att ångra Er. 😮 Jag köpte mina burkar hos http://www.Rum21.se.

  Ha en underbar fortsättning på Er Torsdag!

  [Kommentar från hemmatrivsel.se]

 2. soraya skrev:
  Hej Karin,

  Ledsen att mitt svar dröjt, men det har verkligen varit full rulle hela dagen. Visst är burkarna helt fantastiskt fina! Jag älskar dem och rekommenderar dem åt alla. Köp, köp köp Ni kommer inte att ångra Er. 😮 Jag köpte mina burkar hos http://www.Rum21.se.

  Ha en underbar fortsättning på Er Torsdag!

  [Kommentar från hemmatrivsel.se]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *