När ens planer inte blir som man tänkt sig.

Halloj alla fina människor! Ett sent inlägg idag igen… försöker alltid hinna med att skriva tidigare men oftast blir det såhär på kvällen när barnen har lagt sig som jag får ihop det.

Ja den här helgen blev inte riktigt som planerat. Jag hade planer att både gå på fest hos underbara N igår för att fira hennes man som fyllt år ( Hoppas ni hade det riktigt trevligt… och grattis igen D i efterskott!  😮 ) Jag skulle även fått lite halvegen tid  med lilla C idag på dan. Vi skulle träffa grannfru L och gå på något jag älskar, nämligen loppis! Åååh loppis. Det finns inget bättre än en liten tripp till ett loppis. MEN gott folk, då ska jag berätta att det blev inget av varken det ena eller det andra. Min kära hubbe fick feber i lördags kväll. Och jag själv var lite hängig igår kväll. Buhu! Så ingen fest igår och inge loppis ( och sovmorgonen blev jag oxå snuvad på idag ) utan det fick bli att ta hand om familjen i stort sett helt själv idag med både hockey match och hockey skola. Hubben är verkligen inte kry och han behövde kurera sig inför sin skidresa/konferens med jobbet imorgon som han inte vill missa. Vilket jag faktiskt förstår. Och till hans försvar så har han verkligen inte mått bra min M. Stackaren!  Men lite synd om mig tycker jag också att det är. Inge barnlediga stunder den här helgen som planerat och nu tre dagar som gräsänka. Jo banne mig tycker jag ändå att jag har rätt att tycka lite synd on mig själv också. 😮

Det är så tråkigt som sagt när ens planer inte blir som man tänkt sig. Men en fin helg har det varit ändå… Hur har Er helg varit?

Kram kram

12 reaktioner på ”När ens planer inte blir som man tänkt sig.

 1. Det är inte alltid lätt att vara mamma..jag minns hur det var när barnen var små och jag nästan alltid var ensam…det är tur att de fina stunderna överväger allt! Jag hoppas att du får egentid snart, Det behövs påfyllning av energi emellanåt för att vara en bra mamma! Kramar
  ps. jag har sett att pärmen är på väg och jag är så glad och förväntansfull!

  1. Hej Therese!

   Dina ord får mig alltid att må bättre. Tack för att du skriver till mig och får mig att må bättre… Du är en klok kvinna! 😮 Ps. Japp nu idag eller imorgon borde Ni ha fått Er matpärm. Hoppas, som sagt, att Ni kommer att tycka om den och att den kommer till användning…

   Ha en super härlig Tisdag!

   Kram kram

 2. Therese Turner Himmer skrev:
  Det är inte alltid lätt att vara mamma..jag minns hur det var när barnen var små och jag nästan alltid var ensam…det är tur att de fina stunderna överväger allt! Jag hoppas att du får egentid snart, Det behövs påfyllning av energi emellanåt för att vara en bra mamma! Kramar
  ps. jag har sett att pärmen är på väg och jag är så glad och förväntansfull!

  [Kommentar från hemmatrivsel.se]

 3. Therese Turner Himmer skrev:
  Det är inte alltid lätt att vara mamma..jag minns hur det var när barnen var små och jag nästan alltid var ensam…det är tur att de fina stunderna överväger allt! Jag hoppas att du får egentid snart, Det behövs påfyllning av energi emellanåt för att vara en bra mamma! Kramar
  ps. jag har sett att pärmen är på väg och jag är så glad och förväntansfull!

  [Kommentar från hemmatrivsel.se]

  1. Hej underbara Camilla!

   Jo tack, M mår bättre och kom sig iväg tillslut igår på sin kick-off i fjällen. Själv mås det också bättre… Ps. Ser framemot ikväll… Ses kring sju. Ikväll ska det surras och förhoppningsvis skrattas en del! 😮 Höres…

   Kram kram

 4. Soraya Forsberg skrev:
  Hej Therese!

  Dina ord får mig alltid att må bättre. Tack för att du skriver till mig och får mig att må bättre… Du är en klok kvinna! 😮 Ps. Japp nu idag eller imorgon borde Ni ha fått Er matpärm. Hoppas, som sagt, att Ni kommer att tycka om den och att den kommer till användning…

  Ha en super härlig Tisdag!

  Kram kram

  [Kommentar från hemmatrivsel.se]

 5. Soraya Forsberg skrev:
  Hej Therese!

  Dina ord får mig alltid att må bättre. Tack för att du skriver till mig och får mig att må bättre… Du är en klok kvinna! 😮 Ps. Japp nu idag eller imorgon borde Ni ha fått Er matpärm. Hoppas, som sagt, att Ni kommer att tycka om den och att den kommer till användning…

  Ha en super härlig Tisdag!

  Kram kram

  [Kommentar från hemmatrivsel.se]

 6. Soraya Forsberg skrev:
  Hej underbara Camilla!

  Jo tack, M mår bättre och kom sig iväg tillslut igår på sin kick-off i fjällen. Själv mås det också bättre… Ps. Ser framemot ikväll… Ses kring sju. Ikväll ska det surras och förhoppningsvis skrattas en del! 😮 Höres…

  Kram kram

  [Kommentar från hemmatrivsel.se]

 7. Soraya Forsberg skrev:
  Hej underbara Camilla!

  Jo tack, M mår bättre och kom sig iväg tillslut igår på sin kick-off i fjällen. Själv mås det också bättre… Ps. Ser framemot ikväll… Ses kring sju. Ikväll ska det surras och förhoppningsvis skrattas en del! 😮 Höres…

  Kram kram

  [Kommentar från hemmatrivsel.se]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *