Pom pom

Hihi! Sitter och kvällspysslar Pom Pom medans hubben sitter framför mig och surfar på datorn. Regnet smattrar mot taken och vi har det jätte mysigt.

Jag har alltid velat ge mig på att göra egna pom poms. Och nu när jag hade en hel hög med silkespapper, och suget efter att få pyssla sprudlade i kroppen,  så kände jag att det var dags att pröva sig lite egengjorda Pom Pom. Och det var faktiskt riktigt, riktigt roligt. Och inte alls svårt. Ni måste bara pröva göra egna pom poms.

Egna pom poms

Tycker den blev jätte fin pom pom och kommer nog faktiskt aldrig mer att köpa en i butik. Nu kan jag ju göra mina egna… 😮

Pom pom i taket

image

Här är några fler jag har gjort själv. Ja alla förutom den mintiga. Den är köpt på Room, pub-huset, om det är någon som vill köpa sig en egen. Dem är ju fina dem också.
image
Äh, det fick bli såhär istället. Den köpta fick läggas på hyllan. 😮

Om Ni själva är sugna på att göra en pom pom så är det bara att klicka här för en bra beskrivning över hur man gör.

Tyvärr är bilderna på bloggen just inte världens bästa och det är för att det blir att jag använder min mobil kamera en hel del då vårt internet inte är världens snabbaste…

Söndag och endast två veckor kvar av semestern. Känner paniken krypa in lite över att få behöva lämna vår underbara stuga och åka tillbaka till Stockholm. Men, men! Nu ska jag dock njuta av tiden här istället för att tänka på det.

Ha en fortsatt trevlig Söndag kväll!

Kram kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *