Regndroppar bara öser ner här i vårt hus!

Halloj och trevlig Onsdag Tisdag!

Ja, solen har egentligen lyst här i  stockholm idag. Och jag har spenderat den på ett väldigt trevligt sätt med min härliga, relativt nyinflyttade grannfru C. Vi strosa lätt, efter lämningen imorse, ner mot närområdets café för en fika med C´s väninna. Efter någon timme med prat om både barn/bebisar, inredning, förlossning och graviditeter ( C´s väninna är nämligen också gravid ) tog vi en kort promenad till butiken Fluga, som ligger här i Enskede för att se på diverse nytt som har kommit in i butiken samt för att träffa underbara P. Kom givetvis inte därifrån tomhänt. 😮  Jätte mysig dag med ingen stress och trevligt sällskap. Tack för idag fina C!

Nu kanske Ni blir lite fundersamma över vad titeln kan ha att göra med ovanstående text. Speciellt som vädret, som sagt, har varit underbart här… Jo, igår kväll började jag pyssla lite här hemma med hjälp av hubben och det blev uppsättning av nyfunnet loppisfynd ( tallrikshylla ) samt lite annat smått och gott. 😮 Och som Ni vet har jag dille på både harlequin mönster, ting med mustascher på och nu även droppar. Regndroppar med moln! Jag tycker det är såååå fint! Och jag fick igår en liten idé som jag imorse avslutade och som jag nu vill visa Er. Detta är absolut något som även Ni lätt kan göra i Ertegna hem. NI kanske inte vill ha droppar som jag men då finns det alternativ som t.ex. stjärnor, harlequin mönster etc. Ja i stort sett vad som helst!

Droppar-02

Ifrån ”hallen/matsalen”

Droppar-06

Inne i B´s och C´s rum. På bilden ser Ni mitt fina loppisfynd och diverse , loppisfyndade böcker. Ni ser även återigen dörren… ( Sorry att bilden är suddig )

Droppar-04

Droppar-03

Droppar-05

klänningen i bilden är ett utav fynden idag ifrån Fluga. Den är helt fantastisk. Mintiga färger och med katter på, i love it!

Droppar-01

Här ser Ni klänningen igen samt två fina planscher/posters som jag har hittat hos mokkasin.

Till regndropparna och molnen har jag använt mig av dekorplast, IGEN! Älskar dekorplast och allt man kan göra med den. Jag har ritat på fri hand och sedan bara klippt ut och klistrat upp. Lätt och roligt! 😮

Nu ska jag återgå till mina ”egentliga” kvällssysslor och börja läggningen av barn…

Hoppas Ni mår bra allihop och att Ni har haft en trevlig Onsdag Tisdag!

Kram kram

9 reaktioner på ”Regndroppar bara öser ner här i vårt hus!

 1. Hej!

  Det ser jättegulligt ut! Passar fint på den dörren in till det rummet. Vill passa på också och tacka för senast kära Soraya. Ha en härlig onsdag i morgon! Kram, Camilla

 2. Camilla Drottshage skrev:
  Hej!

  Det ser jättegulligt ut! Passar fint på den dörren in till det rummet. Vill passa på också och tacka för senast kära Soraya. Ha en härlig onsdag i morgon! Kram, Camilla

  [Kommentar från hemmatrivsel.se]

 3. Camilla Drottshage skrev:
  Hej!

  Det ser jättegulligt ut! Passar fint på den dörren in till det rummet. Vill passa på också och tacka för senast kära Soraya. Ha en härlig onsdag i morgon! Kram, Camilla

  [Kommentar från hemmatrivsel.se]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *