Rosa, det trodde jag aldrig!

Hej allihopa!

Först vill jag tacka ALLA för era underbara kommentarer i mitt tidigare inlägg om att fem nu ska bli sex barn. Det betyder verkligen väldigt mycket!!! Vill även tacka för alla fina erbjudanden om att sitta barnvakt åt oss… Det är toppen av Er! Vet bara inte om Ni vet vad ni har givit er in på när Ni erbjöd det, hihihihihi! Nä, mina barn är faktiskt snälla så det borde gå bra för Er. 😮

Hoppas även att Ni fick Er en mysig dag igår på alla hjärtans dag! Själv började jag dagen med att gå i flera timmar på antikmässan med lilla C och alltid lika trevliga grannfrun L. Det är faktiskt första gången som jag är där och till en början blev jag inte jätte impad, men desto längre in på mässgolvet fanns det stånd överallt med en MASSA fint. Jag blev alldeles snurrig för att man visste som inte vart man skulle börja… Det enda negativa var att det var väldigt dyrt samt att min lilla tjej inte var på sitt bästa humör. Det blev därför inte jätte många fynd men ack så trevligt det var att få börja alla hjärtans dag där med att strosa omkring bland alla dessa fina saker. Kvällen skulle ha slutat med en mysig middag på en restaurang i grannområdet, men sorgligt nog  blev vår barnvakt dålig. Tack ändå mamma, jag hoppas att du mår bättre… Tack igen för dem jätte söta blommorna och chokladen mamma och J. Jag älskar dig, du är bäst! Vi fick istället försöka göra det så mysigt som vi bara kunde med barnen här hemma istället. Och visst blev det en del mys med god mat och ”lyxig” efterrätt…  Mina små och stora älsklingar. Ni är mitt allt! Hur var Er alla hjärtans dag igår?

Jag tänkte idag köra lite på ”alla hjärtans dag temat” med att visa er något jag har målat om till färgen rosa. Det trodde jag aldrig om mig. Hade Ni frågat mig för bara några månader sedan om färgen rosa någonsin skulle vara något jag kan tänka mig här hemma så skulle mitt svar snabbt bli: NEJ. Men tydligen kan man ändra sig för voila jag har målat här hemma med färgen, ja, rosa!!!!

diy-måla-om-väska01

Ja så här såg väskan ut innan jag målade den. Och ser Ni vilken härlig rosa. Och jag kan lova Er att den som bara lyser i rummet… Ja, vi får väl se hur länge den får vara rosa. 😮 Det är det som är så bra med etta lilla diy projektet. Det är faktiskt bara att måla om den om jag skulle tröttna och det tar inte ens så lång tid att genomföra. Så här blev slutresultatet…

diy-måla-om-väska04

 

diy-måla-om-väska05

diy-måla-om-väska07

diy-måla-om-väska06

Tada! En VÄLDIGT rosa väska! Just nu får den va kvar där under soffan, men det kliar lite i fingrarna att förflytta den till B´s och C´s rum. Den skulle nog även bli jätte fin inunder C´s säng. Ja, vi får la se! 😮

Fredag, igen och lite fredagsmys infinner sig här hemma just nu med popcorn och filmmys. Hoppas Ni har haft en trevlig dag och att Ni nu också sitter och har lite egen fredagsmys hemma eller ute någonstans på stan eller nåt.

Kram kram

 

44 reaktioner på ”Rosa, det trodde jag aldrig!

 1. ILove it…. Jag såg nyligen en inredningstidning där de hade en cerise gungstol och det var så himla glatt och härligt mitt i rummet. Den är så fin. Låt den ligga kvar den bara strålar av glädje för sin nya kostym.

  1. Hej fina Nina! Jo men den får vara kvar. 😮 Jag tror jag vet vilket reportage du menar och jag håller med den stolen var verkligen som en glad fläck i rummet… Färgerna jag brukar använda är oftast det som brukar finnas hemma och som är i den kulör jag vill ha. 😮 Tror dock att det för det mesta har varit vanlig snickerifärg. Det vet jag funkar iaf om det är så att du vill prova själv. Ha en underbar lördag och hälsa där hemma. Kram kram

 2. Nina skrev:
  ILove it…. Jag såg nyligen en inredningstidning där de hade en cerise gungstol och det var så himla glatt och härligt mitt i rummet. Den är så fin. Låt den ligga kvar den bara strålar av glädje för sin nya kostym.

  [Kommentar från hemmatrivsel.se]

 3. Nina skrev:
  ILove it…. Jag såg nyligen en inredningstidning där de hade en cerise gungstol och det var så himla glatt och härligt mitt i rummet. Den är så fin. Låt den ligga kvar den bara strålar av glädje för sin nya kostym.

  [Kommentar från hemmatrivsel.se]

 4. Hej du duktiga och grattis till livet i magen!

  Nu när jag såg dina senaste bilder och fick syn på din härliga mathörna undrar jag hur ni har gjort den platsbyggda bänken i burspråket? Jag har ett burspråk i vardagsrummet som jag vill göra likadant i.
  Och hyllan – är den gjord av lackhyllor tro?

  En härlig lördag önskar jag dig!
  /Lina i Göteborg.

  1. Hej Lina! Tack så hemskt mycket! 😮 Bänken i burspråket är gjort av lösvirke. Vi använde vanliga reglar och mdf skivor som min duktiga man helt ”enkelt” 😮 mätte, sågade och skruvade ihop på plats. Och sen fick jag komma fram med penseln och måla den med vit, blank, snickerifärg. Om det är något mer Ni undrar över så är Ni mer än välkommen att fråga på. Och japp, hyllsystemet är fyra vanliga lackhyllor som vi sedan har satt dit vitmålade mdf skivor på sidorna för att få det att se lite mer platsbyggt ut. Och emellan böckerna etc. sitter löstagbara mdf skivor som kan flyttas runt för att kunna variera om man så vill. Jätte fiffigt faktiskt tycker jag. 😮

   Ha en underbar lördag kväll!

   Kram kram

  1. Hej Mette! Tack fina du och som jag sa till Nina så får den nog faktiskt ligga kvar. 😮

   Grattis igen till er lilla nykomling. Hoppas att allt flyter på bra där hemma… Vore kul att ses snart. Är dönyfiken på att få se er prinsessa. Hör gärna av dig om en dag som skulle funka för dig… 😮

   Ha en fortsatt trevlig kväll!

   Kram kram

  1. Va söt du är Therese! 😮 Jo man blir som ganska glad av den. Man ler som lite inombords när man tittar på den. Det lät kanske lite konstigt men så är det faktiskt, hihi!

   Tack detsamma! Hoppas ni får en hejdundrande helg med familjen din, som faktiskt oxå är stor, go och fin. 😮

   Kram kram

 5. Therese Turner Himmer skrev:
  Underbar liten färgklick som får hjärtat att slå lite extra!
  Ha en fin helg med din härligt stora familj! Kramar ❤

  [Kommentar från hemmatrivsel.se]

 6. Therese Turner Himmer skrev:
  Underbar liten färgklick som får hjärtat att slå lite extra!
  Ha en fin helg med din härligt stora familj! Kramar ❤

  [Kommentar från hemmatrivsel.se]

 7. Lina skrev:
  Hej du duktiga och grattis till livet i magen!

  Nu när jag såg dina senaste bilder och fick syn på din härliga mathörna undrar jag hur ni har gjort den platsbyggda bänken i burspråket? Jag har ett burspråk i vardagsrummet som jag vill göra likadant i.
  Och hyllan – är den gjord av lackhyllor tro?

  En härlig lördag önskar jag dig!
  /Lina i Göteborg.

  [Kommentar från hemmatrivsel.se]

 8. Lina skrev:
  Hej du duktiga och grattis till livet i magen!

  Nu när jag såg dina senaste bilder och fick syn på din härliga mathörna undrar jag hur ni har gjort den platsbyggda bänken i burspråket? Jag har ett burspråk i vardagsrummet som jag vill göra likadant i.
  Och hyllan – är den gjord av lackhyllor tro?

  En härlig lördag önskar jag dig!
  /Lina i Göteborg.

  [Kommentar från hemmatrivsel.se]

 9. Soraya Forsberg skrev:
  Hej fina Nina! Jo men den får vara kvar. 😮 Jag tror jag vet vilket reportage du menar och jag håller med den stolen var verkligen som en glad fläck i rummet… Färgerna jag brukar använda är oftast det som brukar finnas hemma och som är i den kulör jag vill ha. 😮 Tror dock att det för det mesta har varit vanlig snickerifärg. Det vet jag funkar iaf om det är så att du vill prova själv. Ha en underbar lördag och hälsa där hemma. Kram kram

  [Kommentar från hemmatrivsel.se]

 10. Soraya Forsberg skrev:
  Hej fina Nina! Jo men den får vara kvar. 😮 Jag tror jag vet vilket reportage du menar och jag håller med den stolen var verkligen som en glad fläck i rummet… Färgerna jag brukar använda är oftast det som brukar finnas hemma och som är i den kulör jag vill ha. 😮 Tror dock att det för det mesta har varit vanlig snickerifärg. Det vet jag funkar iaf om det är så att du vill prova själv. Ha en underbar lördag och hälsa där hemma. Kram kram

  [Kommentar från hemmatrivsel.se]

 11. Soraya Forsberg skrev:
  Hej Lina! Tack så hemskt mycket! 😮 Bänken i burspråket är gjort av lösvirke. Vi använde vanliga reglar och mdf skivor som min duktiga man helt ”enkelt” 😮 mätte, sågade och skruvade ihop på plats. Och sen fick jag komma fram med penseln och måla den med vit, blank, snickerifärg. Om det är något mer Ni undrar över så är Ni mer än välkommen att fråga på. Och japp, hyllsystemet är fyra vanliga lackhyllor som vi sedan har satt dit vitmålade mdf skivor på sidorna för att få det att se lite mer platsbyggt ut. Och emellan böckerna etc. sitter löstagbara mdf skivor som kan flyttas runt för att kunna variera om man så vill. Jätte fiffigt faktiskt tycker jag. 😮

  Ha en underbar lördag kväll!

  Kram kram

  [Kommentar från hemmatrivsel.se]

 12. Soraya Forsberg skrev:
  Hej Lina! Tack så hemskt mycket! 😮 Bänken i burspråket är gjort av lösvirke. Vi använde vanliga reglar och mdf skivor som min duktiga man helt ”enkelt” 😮 mätte, sågade och skruvade ihop på plats. Och sen fick jag komma fram med penseln och måla den med vit, blank, snickerifärg. Om det är något mer Ni undrar över så är Ni mer än välkommen att fråga på. Och japp, hyllsystemet är fyra vanliga lackhyllor som vi sedan har satt dit vitmålade mdf skivor på sidorna för att få det att se lite mer platsbyggt ut. Och emellan böckerna etc. sitter löstagbara mdf skivor som kan flyttas runt för att kunna variera om man så vill. Jätte fiffigt faktiskt tycker jag. 😮

  Ha en underbar lördag kväll!

  Kram kram

  [Kommentar från hemmatrivsel.se]

 13. Soraya Forsberg skrev:
  Hej Mette! Tack fina du och som jag sa till Nina så får den nog faktiskt ligga kvar. 😮

  Grattis igen till er lilla nykomling. Hoppas att allt flyter på bra där hemma… Vore kul att ses snart. Är dönyfiken på att få se er prinsessa. Hör gärna av dig om en dag som skulle funka för dig… 😮

  Ha en fortsatt trevlig kväll!

  Kram kram

  [Kommentar från hemmatrivsel.se]

 14. Soraya Forsberg skrev:
  Hej Mette! Tack fina du och som jag sa till Nina så får den nog faktiskt ligga kvar. 😮

  Grattis igen till er lilla nykomling. Hoppas att allt flyter på bra där hemma… Vore kul att ses snart. Är dönyfiken på att få se er prinsessa. Hör gärna av dig om en dag som skulle funka för dig… 😮

  Ha en fortsatt trevlig kväll!

  Kram kram

  [Kommentar från hemmatrivsel.se]

 15. Soraya Forsberg skrev:
  Va söt du är Therese! 😮 Jo man blir som ganska glad av den. Man ler som lite inombords när man tittar på den. Det lät kanske lite konstigt men så är det faktiskt, hihi!

  Tack detsamma! Hoppas ni får en hejdundrande helg med familjen din, som faktiskt oxå är stor, go och fin. 😮

  Kram kram

  [Kommentar från hemmatrivsel.se]

 16. Soraya Forsberg skrev:
  Va söt du är Therese! 😮 Jo man blir som ganska glad av den. Man ler som lite inombords när man tittar på den. Det lät kanske lite konstigt men så är det faktiskt, hihi!

  Tack detsamma! Hoppas ni får en hejdundrande helg med familjen din, som faktiskt oxå är stor, go och fin. 😮

  Kram kram

  [Kommentar från hemmatrivsel.se]

 17. WOW, älskar rosa och denna färg var ju fantastisk! En liten fråga om matbordet; vi är fem i vår familj och jag har letat efter ett runt som skulle kunna kännas rymligt för oss och en gäst eller så, men alla runda bord är så små. Var hittade du bordet? Jag har precis hittat hit efter mycket surfande och ska plöja igenom dina inlägg. 🙂

  Kram Maja

  PS: Grattis till det väntade nytillskottet. 🙂

  1. Hej Maja! Ledsen att mitt svar dröjt så. Va kul att ni precis har funnit min blogg och att ni verkar tycka om den. Det gör mig jätte glad! Alltid lika roligt med nya läsare. 😮 Ja, måste hålla med om den rosa färgen. Nu när man har vant sig lite så måste jag säga att jag älskar den. Blir lika glad varje gång jag tittar på den… 😮 Angående vårt runda bord så förstår jag verkligen ert dilemma med att hitta ett tillräckligt stort runt bord. Dem flesta som är som vårt 150 i diameter är så himla dyra tycker jag. Det vi gjorde var att jag satt som en hök på blocket och leta efter rätt stl på självaste skivan och till slut så hittade vi ett för bara några hundra lappar. Det var dock i dåligt skick så vi har spacklat och slipat och målat om det. Och självaste foten på bordet slängde vi då vi hade ett sedan tidigare ifrån vårt mindre runda bord. Det var lite meck men oj vad vi sparade pengar. 😮 Alternativt är att ni köper en mdf skiva och sågar till den i rätt stl och sen målar. Dessa två tips är verkligen att rekommendera om ni, som sagt, vill dra ner på kostnaden. Hoppas att ni finner ett bord tillslut och att ni blir nöjda med det.

   Ha en fortsatt trevlig Onsdag!

 18. Maja skrev:
  WOW, älskar rosa och denna färg var ju fantastisk! En liten fråga om matbordet; vi är fem i vår familj och jag har letat efter ett runt som skulle kunna kännas rymligt för oss och en gäst eller så, men alla runda bord är så små. Var hittade du bordet? Jag har precis hittat hit efter mycket surfande och ska plöja igenom dina inlägg. 🙂

  Kram Maja

  PS: Grattis till det väntade nytillskottet. 🙂

  [Kommentar från hemmatrivsel.se]

 19. Maja skrev:
  WOW, älskar rosa och denna färg var ju fantastisk! En liten fråga om matbordet; vi är fem i vår familj och jag har letat efter ett runt som skulle kunna kännas rymligt för oss och en gäst eller så, men alla runda bord är så små. Var hittade du bordet? Jag har precis hittat hit efter mycket surfande och ska plöja igenom dina inlägg. 🙂

  Kram Maja

  PS: Grattis till det väntade nytillskottet. 🙂

  [Kommentar från hemmatrivsel.se]

 20. Soraya Forsberg skrev:
  Hej Maja! Ledsen att mitt svar dröjt så. Va kul att ni precis har funnit min blogg och att ni verkar tycka om den. Det gör mig jätte glad! Alltid lika roligt med nya läsare. 😮 Ja, måste hålla med om den rosa färgen. Nu när man har vant sig lite så måste jag säga att jag älskar den. Blir lika glad varje gång jag tittar på den… 😮 Angående vårt runda bord så förstår jag verkligen ert dilemma med att hitta ett tillräckligt stort runt bord. Dem flesta som är som vårt 150 i diameter är så himla dyra tycker jag. Det vi gjorde var att jag satt som en hök på blocket och leta efter rätt stl på självaste skivan och till slut så hittade vi ett för bara några hundra lappar. Det var dock i dåligt skick så vi har spacklat och slipat och målat om det. Och självaste foten på bordet slängde vi då vi hade ett sedan tidigare ifrån vårt mindre runda bord. Det var lite meck men oj vad vi sparade pengar. 😮 Alternativt är att ni köper en mdf skiva och sågar till den i rätt stl och sen målar. Dessa två tips är verkligen att rekommendera om ni, som sagt, vill dra ner på kostnaden. Hoppas att ni finner ett bord tillslut och att ni blir nöjda med det.

  Ha en fortsatt trevlig Onsdag!

  [Kommentar från hemmatrivsel.se]

 21. Soraya Forsberg skrev:
  Hej Maja! Ledsen att mitt svar dröjt så. Va kul att ni precis har funnit min blogg och att ni verkar tycka om den. Det gör mig jätte glad! Alltid lika roligt med nya läsare. 😮 Ja, måste hålla med om den rosa färgen. Nu när man har vant sig lite så måste jag säga att jag älskar den. Blir lika glad varje gång jag tittar på den… 😮 Angående vårt runda bord så förstår jag verkligen ert dilemma med att hitta ett tillräckligt stort runt bord. Dem flesta som är som vårt 150 i diameter är så himla dyra tycker jag. Det vi gjorde var att jag satt som en hök på blocket och leta efter rätt stl på självaste skivan och till slut så hittade vi ett för bara några hundra lappar. Det var dock i dåligt skick så vi har spacklat och slipat och målat om det. Och självaste foten på bordet slängde vi då vi hade ett sedan tidigare ifrån vårt mindre runda bord. Det var lite meck men oj vad vi sparade pengar. 😮 Alternativt är att ni köper en mdf skiva och sågar till den i rätt stl och sen målar. Dessa två tips är verkligen att rekommendera om ni, som sagt, vill dra ner på kostnaden. Hoppas att ni finner ett bord tillslut och att ni blir nöjda med det.

  Ha en fortsatt trevlig Onsdag!

  [Kommentar från hemmatrivsel.se]

 22. Hemmatrivsel skrev:
  anna skrev:
  Åh vad fint!!! Nu blev jag oxå sugen på rosa.

  [Kommentar från hemmatrivsel.se]

  [Kommentar från hemmatrivsel.se]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *