Sen i december har den…

Sen i december har den bara legat i kartongen den kom i och det p.g.a. att jag var orolig över att jag inte skulle lyckas blanda ihop den på rätt sätt. Men nu efter att ha fått sett denna ljuvliga, blåaktiga färg på väggarna i ett flertal inspirerande IG- hem så har jag nu äntligen tagit tag i det och fått mina alldeles egna #kalklitir målade väggar i färgen #cobalto. // Sen ifrån en tjej med dåligt självförtroende och som verkligen ogillar att visa sig på bild så måste jag bara säga att era kommentarer på förra bilden betyder helt makalöst mycket för mig. Jag har läst varenda en, men tyvärr inte hunnit svara. Jag har dock gått runt hela helgen och svävat på ett moln fyllt med självförtroende. Och det tack vare Er. Tror jag kanske vågar mig på några flera selfies i framtiden efter det här.

Mitt instagramkonto ⇒

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *