Förra lördagen!

För en vecka sedan åkte hela ”bussen” full av familjemedlemmar, alltså barnen och jag och min man :o, på en liten tripp ut till Muskö för att hälsa på min underbara kusin E och hennes fina familj. E har nämligen för inte så länge sedan köpt sommarstuga där och har nu hållt på att fräscha upp stället lite samt få huset lite mer så som dem har tänkt sig att det ska vara där ute… Dem är inte klara ännu, men jag måste säga att dem är på god väg. Grundkonceptet är fixat, nu är det mest in med möbler och lite finlir så kommer det bli helt fantastiskt fint där sen.

Här framför deras braskamin så har dem t.ex. slitit upp kakelplattorna som låg där och istället har dem placerat en massa fina stenar lite huller om buller. Slutresultatet blev jätte bra, tycker jag!

Braskamin

Den här fastnade jag på något sätt också för hemma hos dem. Det är en gammal skolbänk som stod där när dem tog över stugan. Det var inte fy skam eftersom skolbänken är jätte charmig och super fin.

Skolbänk bild

Vi hann även med en liten promenad innan det var dags att bege sig hemåt. Och titta vilka godbitar vi hittade då. Svamp är bara så gott!

Ja och så måste jag visa den här skylten som vi gick förbi under höstpromenaden. Så skön! Horizont elstängselsystem. Hur hade dem tänkt att stängslet skulle gå annars. Den fick OSS alla att fnissa lite i alla fall.

Önskar Er alla en riktig härlig fortsättning på denna helg!!

 

3 reaktioner på ”Förra lördagen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *