Slå in paket, igen!

Jepp, just nu sitter jag, medan hubben är på styrelsemöte, och slår in paket. Trodde det skulle dröja innan det skedde igen. 😮 Men imorgon fyller vår underbara och enda dotter två år. 2 ÅR!!! Helt ofattbart! Och självklart blir man sådär fjantigt sentimental och börjar tänka att för två år sedan vid den här tiden så låg jag på BB etc. Att vi då fick välkomna vår första och enda tjej. Fort gick det och ut kom hon med en MASSA hår och var bara världens godaste. Vår lilla C som nu börjar bli stor… jag älskar dig gumman! 😮 Nä, jag måste nog hindra mig där för annars kan jag nog hålla på hur länge som helst… 😮 Hursomhelst ska vår bestämda och söta donna i alla fall få några födelsedagspresenter och jag kämpar på med att slå in.
image

Ett litet tips: Om ni möjligtvis har missat dessa fina inslagningspapper med djur på ifrån ikea så skynda er dit. Dem finns i olika färger och är bara sååå söta. Och inte bara att slå in paket med. Glöm inte att ni kan använda det till att tapetsera lådor, skåp hyllor etc. Och priset är endst 19 kr rullen.

Näpp, nu måste jag fortsätta ”jobba”… Ha en fortsatt trevlig Tisdag kväll!

Kram kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *