Små ändringar…

…har jag gjort av redan tidigare ting jag precis har visat här i veckan. Japp, Ni som har följt mig ett tag nu vet att om det regnar ute och jag blir ”instängd” i hemmet så sker det lätt en hel del ändringar här hemma. Och idag var det inte mycket till att gå ut väder här i Stockholm. Och halleluja, Clara sov faktiskt två timmar i streck direkt efter lämning. Händer väääääldigt sällan ska jag säga Er. Jag passade hursomhelst på att kavla upp ärmarna och började måla, IGEN, på övervåningen. Den grå väggen is no more! Och jag vet, den var jättefin men nu är det vår och den blev alldeles för murrig och mörk för mig. Och vad som har blivit istället för grått får Ni se snart. Det är i alla fall inte vitt kan jag väl säga. Nu är Ni nyfikna va!?! 😮  Andra små tillägg i t.ex. köket och på min egensydda molnkudde ( lika stolt varje gång jag ser min kudde. Måste som påminna mig, att jo men det är faktiskt du som har sytt den där själv Soraya ) har gjorts.

Måste säga att i köket har jag gått banansa med dekorplast. Det här med dekorplast är farligt! Hittade nämligen dekorplast i färgerna gul och lila ifrån Bauhaus i förrigår. Gaaaah! Så fina! Och nu ser alltså köket ut så här istället…

dekorplast-koket

Ja, något galet är det. MEN kul att prova på ett tag i alla fall… Va lite svårt att fota nu när solen lyste så härligt in i vårt kök. Så några av dekorplasten ser nästintill svarta ut, men dem är lila bara så att Ni vet, hihi.

Min molnkudde har väl egentligen inte gjort någon större förändring. Så här såg den ut innan. Men jag vill ändå visa Er för jag tycker den blev så mycket trevligare bara genom att jag gjorde detta lilla som jag gjorde.

 diy-molnkudde-tillagg_2 diy-molnkudde-tillagg_1

…Eller? Symaskinen är fortfarande framme och till helgen kommer det att ha tillverkats fler molnkuddar.

Uppesittar Torsdag har det blivit och idag ska jag banne mig försöka hålla mig vaken en stund efter att alla barnen har lagt sig. Tror att det nog inte är helt omöjligt eftersom jag och hubben ska måla sista vändan på väggen och sen kommer jag inte kunna gå och lägga mig förrän väggen är torr. För då kommer det roliga, och det är att få ställa allt på plats igen. Även om det inte direkt blir några ändringar så är det sådär pirrigt och kul att ändå få se hur slutresultatet blir.

Hoppas Er ”Uppesittar” Torsdag har varit tjohoo…

Kram kram

 

 

3 reaktioner på ”Små ändringar…

    1. Halloj Åsa!

      Jepp, du hade rätt. Det blev, som du nu vet :o, en ljus aprikos som dessvärre försvann lika snabbt som den kom upp. hihi!

      Massor av kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *