Sovmorgon, hockey, barnvakt…

…har och kommer min lördag att innehålla. Dagen började med en härlig, välbehövd sovmorgon. Tack hjärtat! Imorgon är det din tur. Efter en god sömn fick morgonen en fortsatt trevlig start. Mannen tog nämligen barnen och gick och badade med dem. Så jag fick äta frukost helt i min ensamhet. Det kan låta ganska tråkigt, men ack så skönt det var att få titta på nyhetsmorgon och äta frukost UTAN att bli störd av barn etc. Rena rama drömmen! Nu sitter jag och väntar på att  äldsta grabben ska spela match i hockey snart. Heja Nordia!!! 🙂

Hockey

Segeltorps ishall. Ja tyvärr fanns det inge härlig inredning att visa er härifrån. Så det fick bli en ”tråkig” bild ifrån själva matchen.

Och direkt efter matchen bär det av hemåt för att byta om till ”finkläder”. Min underbara mor och man ska nämligen vara barnvakt åt hela flocken av barn. 🙂 Och för mig och hubben vankas myskväll med bio och god middag på stan. En lördag i min smak!

Hoppas Ni också får en mysig lördag!

Kram kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *