Tillbaka!!!!

Hej allihopa, jag har saknat Er!!!

Ja, som Ni säkert har märkt så har det varit väldigt tyst här på bloggen dem senaste dagarna. Ja, och det är p.g.a. att jag har varit borta med några utav mina grannfruar på en liten mini tjejresa till vår sommarstuga. Och av någon anledning har jag inte haft någon uppkoppling där ute på landet, Suck! Men, men, nu är jag hemma och nu ska Ni få höra om min helg i både text och bild.

Med endast ett barn åkte jag, C, N och M (och dottern S) iväg efter frukost  på lördag morgon. En liten roadtrip! Och oj vilken trevlig och rofull helg det har varit tillsammans med dessa tjejer. Vi har pratat, skrattat, gått en promenad och visat stugområdet, gått skogspromenad för att plocka svamp och lingon till kvällsmiddagen, pratat en massa mer, druckit vin och ätit ännu mera gott, skrattat, pratat, sovit, vaknat, pratat, gått ner till sjön, åkt på loppis, pratat lite mer, packat ihop, suttit i bilkö och nu är vi hemma hos våra familjer. Man är som rolig som människa tycker jag. Jag har varit borta en natt, men ändå så har jag saknat alla där hemma så himla mycket.  Även om jag verkligen tycker det är helt underbart att få komma iväg så är det ändå något visst med att få öppna dörren till vårt hem och höra alla barnen säga: ”Jaaa, nu är mamma hemma!”. Och sen kommer dem rusandes ner mot mig en efter en och ska kramas och pussas. Det finns inget bättre!

Här är C och plockar lingon i skogen som finns i närheten av stugan. Det var jätte mysigt att lulla omkring där. Lite blött, men mysigt! 😮

M och super söta S som sitter i en väldigt praktisk ryggsäck på mammas rygg.

Kvällens middag är precis avklarad och nu va det dags för lite kex, ost, vindruvor, chips, choklad och godis. Jag tror inte vi missade något när vi handlade tidigare på dan. 😮

Sommarstugan med tjejerna

Frukosten är framdukad och ljusen samt brasan va tänd. Det var bara tjejerna som fattades!

Här är mina loppisfynd ifrån idag. Har sagt det förut och kommer att säga det ett antal fler gånger här på bloggen. Och det är att jag älskar loppis!!!

Jag hade gärna visat mer men det blev inte så mycket mer fotat utöver detta. Och tyvärr är bilderna inte av bästa kvalitet då dem är tagna med mobilen.

Ps. Tack tjejer för en oförglömlig helg! Det får vi se till att göra igen inom kort.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *