Vad är det som händer?

Idag måste jag säga va en sådan där dag man helst inte borde ha gått ut. En dag där den ena tråkiga saken efter den andra skedde… en dag som får mig att bli smått skrämd över vart vårt samhälle och människan etc. är på väg. Jag vet inte, men det känns som att människor har så himla bråttom hela tiden,  speciellt i trafiken. Är det värt det! Idag höll jag på att bli påkörd, inte 1 gång utan 3 hela gånger. Och det för att bilen bakom mig ( vid alla tre gångerna) har så himla,  himla bråttom. Och dessutom hade jag sjukt dyrbar last i bilen idag, 5 av mina 6 barn var med mig. Jag blir faktiskt så arg att jag nästan exploderar bara jag tänker på det nu i efterhand. För jag ska säga er i dem där bilarna idag, att ni vinner INGET på att köra sådär fort… Detta och en hel del andra riktigt märkliga/tråkiga saker som jag inte ens orkar gå in på nu var en del av min fredag.

Men nu ska jag inte bara sitta här och gnälla. Jag fick ändå en mysig lunch med min far på zetas. En middag med 5/6 barn och min mor i stan. Det var stunderna däremellan som inte var lika lyckade… Ja, just det! Gosiga T, som för övrigt blir 4a månader idag, vände sig för första gången idag. Och det är ytterligare en glad sak som skedde denna 25de Oktober. Märkligt det där att även om man har gått igenom dessa faser med alla tidigare barn så blir man lika lycklig när dem lär sig något nytt. Underbart!  😮

image

Nä nu ska här pysslas lite… ni får se mer imorgon, d.v.s. om jag har hunnit klart med mitt lilla kvälls projekt framtills dess. 😮

Trevlig fredag kväll allihopa!

Kram kram

En reaktion på ”Vad är det som händer?

  1. Jag förstår och håller med dig till fullo angående stockholm, tempo, medmänsklighet å trafik…. Tycker åxå att det bara blir värre å värre…..
    Själv är jag inte bilburen men blir tyvärr allt för ofta ledsen över hur bilister beter sig mot fotgängare med tex barn å barnvagn….tvärbromsningar efter full fart fram till övergångsstället å därefter irriterade armviftningar till en som står där å undrar. Tror de att jag tänker chansa på att de stannar eller att jag hinner över med små som kanske helt plötsligt stannar för ett löv på gatan? All denna stress i trafiken….d ska gå fort fort fort. Å i slutändan efter alla dessa tvärbromsningar å extragasningar så tjänade de in kanske 5 minuter dem dagen! Värt det? Nä.
    Men så blir man ju extra glad åt fina medmänniskor som stannar mjukt, nickar å ler eller vinkar till de små….å de finns de åxå 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *