Vänner, släktingar, lek, fika och mello.

Go kväll!

Snart är det dags för Mello och andra chansen. Förmodar att många av er kommer att sitta som jag framför tvn, vare sig ni gillart eller ej. 😮 Idag har det hunnits med både lek på granngården med fina I och hennes söner. Det är så härligt att bo som vi gör för bara under 1 timme så hann jag inte bara ha det trevligt med I utan jag hann även träffa på och umgås med 4a andra härliga grannfruar ( C, M, Å och M )… Så kul när sådant händer tycker jag. Efter lite lek och fika utomhus bar
vi oss iväg till min kusin på barnkalas. För lite mer lek och fika. Mycket socker den här lördagen! Mmmmh gott! Nu som sagt håller vi på att få ihop hela familjen för lite mys och mello… hoppas ni har haft en trevlig dag och att ni också får en mysig kväll om det  så är framför mello eller inte. 😮

Ps. Imorgon bjuds det på lite bilder på mina kära grovsopsfynd och vart dem har fått sin plats här i vårt hem. Har pillat med det idag och är faktiskt jätte nöjd över mina placeringar. Ni kommer även att få er en liten sneak peak på vår vrå som vi har hållit på med. Imorgon alltså, missa det inte! 😮

Hej svej och kram kram

9 reaktioner på ”Vänner, släktingar, lek, fika och mello.

 1. Jag och minstingen och mannen har precis bänkat oss framför mello med lite godis, de stora barnen/tonåringarna är inte hemma men vi andra myser på.

  Ser fram mot bilder imorgon!! Kramar!

  1. Hej Anna!

   Är lite sen med att svara… Men det lät som ni hade en riktigt mysig kväll i lördags framför Mello… 😮

   Hoppas Ni fått en lika mysig och trevlig start på Er vecka!

   Kram kram

 2. anna skrev:
  Jag och minstingen och mannen har precis bänkat oss framför mello med lite godis, de stora barnen/tonåringarna är inte hemma men vi andra myser på.

  Ser fram mot bilder imorgon!! Kramar!

  [Kommentar från hemmatrivsel.se]

 3. anna skrev:
  Jag och minstingen och mannen har precis bänkat oss framför mello med lite godis, de stora barnen/tonåringarna är inte hemma men vi andra myser på.

  Ser fram mot bilder imorgon!! Kramar!

  [Kommentar från hemmatrivsel.se]

 4. Soraya Forsberg skrev:
  Hej Anna!

  Är lite sen med att svara… Men det lät som ni hade en riktigt mysig kväll i lördags framför Mello… 😮

  Hoppas Ni fått en lika mysig och trevlig start på Er vecka!

  Kram kram

  [Kommentar från hemmatrivsel.se]

 5. Soraya Forsberg skrev:
  Hej Anna!

  Är lite sen med att svara… Men det lät som ni hade en riktigt mysig kväll i lördags framför Mello… 😮

  Hoppas Ni fått en lika mysig och trevlig start på Er vecka!

  Kram kram

  [Kommentar från hemmatrivsel.se]

 6. Åh! Jag saknr verkligen Mello, men det gör inte min man. 🙂 Älskar din blogg, har plöjt många inlägg men inte alla. Väldigt nyfiken på er matpärm. När jag flyttar hem ska jag absolut ta tag i det. Här går inte alla ingredienser att få tag på alltid, tyvärr.

 7. Maja skrev:
  Åh! Jag saknr verkligen Mello, men det gör inte min man. 🙂 Älskar din blogg, har plöjt många inlägg men inte alla. Väldigt nyfiken på er matpärm. När jag flyttar hem ska jag absolut ta tag i det. Här går inte alla ingredienser att få tag på alltid, tyvärr.

  [Kommentar från hemmatrivsel.se]

 8. Maja skrev:
  Åh! Jag saknr verkligen Mello, men det gör inte min man. 🙂 Älskar din blogg, har plöjt många inlägg men inte alla. Väldigt nyfiken på er matpärm. När jag flyttar hem ska jag absolut ta tag i det. Här går inte alla ingredienser att få tag på alltid, tyvärr.

  [Kommentar från hemmatrivsel.se]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *