Vårt sovrum!

Hela den här helgen har jag varit gräsänka. Och det har varit både med förtjusning och med suckar och stön. Det bästa med att vara själv med barnen är att man får göra precis det man själv vill. Vilket faktiskt är toppen om man frågar mig. Men å andra sidan så får man absolut ingen sovmorgon… Vet att det är många andra där ute som har varit gräsänkor med barn den här helgen med. Jag har tänkt på Er tjejer. 😮 Min man M har nämligen en helg varje år, första helgen i November, som han och polarna ( dem är mellan 9-15 grabbar) åker någonstans i Sverige och kör ett fest race som aldrig förr. Lite som om dem aldrig någonsin kommer att få gå ut mer, Någonsin!!! Nu har Ni Er en bild på hur min make mår när han nu kommer hem om någon timme. 😮 Och nu låter det som om jag är jätte bitter. Och visst lite bitter är jag för när är det våran tur, vi tjejer alltså, att få åka iväg sådär? Jag unnar verkligen min man en sådan här helg. Men kom igen nu brudar nu tycker jag att det är vår tur. Nu sätter vi igång och börja planera…

Apropå sovmorgon så tänkte jag visa lite bilder ifrån vårt sovrum.

sovrum

Vårt sovrum sett ifrån vårt vardagsrum. I ramarna ser Ni vykort ifrån Therese Sennerholts kollektion. Tycker verkligen om texten ”I eat cake in bed”. Inte för att jag gör det, men det skulle inte vara så dumt. Ett billigt tips är att hittar Ni ett vykort som Ni verkligen gillar. Köp det då och rama in det så blir det som en liten tavla.

En liten myshörna som vi har i sovrummet. Där ser Ni även loppis fyndet som jag hittade i augusti på Aspuddens 2 km loppis. Den har fått behålla den vita färgen då jag ännu inte har bestämt mig om jag ska måla om den. Ni kanske kan hjälpa mig? Måla eller inte måla? Och i sådant fall i vilken färg?

Åååh, mitt underbara rullbord som jag bara älskar. På rullbordet ser Ni diverse loppis fynd samt den populära Hay handen.

Ovan ser Ni en liten del utav min underbara vägghängda klädstång ifrån Granit. Super fin och praktisk på så sätt att man slipper ha något stående på golvet. Det kanske kan vara något för Er som bor trångt. Galgarna är ifrån Hay.

Klädstången ifrån en annan vinkel.

Min helt fantastiska mässing lampa som jag hittade på ett loppis för endast 100 kr. Love it, love it! Lampskärmen har jag dock gjort om med lite svart självhäftande papper. Inte svårt alls, så prova gärna på detta enkla DIY tips Ni med. Ni behöver absolut inte göra droppar, som jag, utan det finns oändligt mycket annat Ni kan ha på lampskärmen istället.

Detta är min lilla avlastningshörna som jag har i vårt sovrum. Just nu så är den väldigt städad med en söt liten filt på. I vanliga fall så ligger det, i stort sett, nästan alltid en liten hög med kläder där. Verkligheten kan jag visa Er någon annan gång. 😮

Ja, nu så kommer som sagt maken hem alldeles strax så jag måste avsluta och gå ner och se till att laga någon middag till la familia. Apropå matlagning, så är det inte något jag älskar att göra, men det får bli ett annat kapitel här på bloggen.

Ha en fortsatt trevlig avslutning på Er helg!

Kram!

 

8 reaktioner på ”Vårt sovrum!

    1. Hihi, så snart som möjligt. Eller hur? 😉 Mera seriöst så tycker jag faktiskt vi ska börja spåna på det. Höres… kram !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *