Vi har blivit med gran!

Igår la jag ut en bild på hemmatrivsels facebook sida om att vi har blivit med gran. Då jag tycker att det är så himla mysigt att äntligen fått granen på plats så vill jag även dela med mig av familjen F´s julgran 2012 här på bloggen. 😮

Julgran bild

Det saknas någon enstaka flugsvamp till, men annars är jag nöjd!

Älskar årets nyinköpta julgranspynt. Dem är så söta och dem tillger lite färg bland vårt annars väldigt vita julgranspynt.

Idag har mannen tillbringat större delen av förmiddagen vid hockeyrinken medans jag har varit hemma med småttingarna och fejat och plockat. Jag har påbörjat washitejp headboarden samt även pillat med en annan liten grej som Ni kommer att få se senare ikväll. Nu ska det åkas pulka om en liten stund!

Trevlig Söndag och tredje advent!

Kram kram

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *