Vi kom, vi såg, vi erövrade

Idag fyllde min förstfödde hela 12 år. 12 år!!!! Grattis mitt hjärta! Och samtidigt Herrrreguuud! Helt plötsligt känner jag mig otroligt gammal. 😮 Jag har snart en tonåring till son och om det är något jag kan så är det småbarn,  men hur hanterar man en tonåring!?! 😮

Men att ha haft denna helt fantastiska och underbara son vid min sida i 12 år har varit toppen och jag ser fram emot framtiden. Och detta firade vi genom att åka hela la familia till Örebro. Det blev äventyrsbad för 5 av 8 medlemmar. Resterande 3 ( alltså jag, lill donnan och mr nyfödd ) strosade på stan medans. Och trots att jag  hellre gärna hade varit med dem på badet så var det inte fy skam att få gå lite i butiker. Det var ett tag sen nu sedan jag gjorde det. Jag menar,  visst har det varit en del loppisar men icke någe butiker. Och trots att jag till en början kände mig väldigt vilse så lyckades jag både hitta ett jätte trevligt lunch ställe samt en väldigt rolig butik.

image

image

image

Efter att, som sagt, ha traskat runt en hel del så ramlade jag på det här charmiga stället. Jag o C trotsade regnet och gottade i oss lunchen utomhus. Ja, under en väldigt stor parasoll förstås. 😮

Och runt hörnet ifrån lunch stället fann jag en butik som bara skrek till mig: KOM IN för du kommer att älska det här stället. Och det stämde. Denna trevliga butiken är ett måste om Ni tycker om inredning/har barn/gillar att pyssla….

image

image

image

image

Inte nog med att det fanns en massa fina ting, både nya och gamla, som ändå en del butiker kan ha så hade den här butiken ändå det där lilla extra. Och det genom att dem även gav en en massa pyssel tips och idéer. Se själv…

image

Här har hon använt ett kratthuvud som krokar. Mucho likeo! 😮

image

Egen gjorda knapp krokar.

image

Här ser ni små flaskor till vänster som hon har hängt upp med med en spik och dekorerat med ett blad.

image

Ett blått draperi/gardin med egen sydda moln. En himmel i butiken… Sååå sött! Ja, det fanns en massa mer men jag vill inte avslöja allt. Ni får åka dit själva och se helt enkelt. 😮 Men kan ni inte ta er till Örebro så kan ni kika in här på butikens blogg

Alla dessa små detaljerna i butiken är ett måste för mig nu under kommande veckor att ge mig på. Tyckte om dem allihopa. 😮

Summa sumarum så är denna nyöppnade butiken el fantastico ( gud vad mycket omgjorda ord det blidde idag 😮 ) Och är ni i närheten av Örebro och är en sucker för både nytt och gammalt och omgjort så bör ni absolut gå dit. Detta fick följa med mig hem.

image

image

Svampen är ett dörrstopp. Den blommiga påsen var bara så fin och jag kan ha den till leksaker, tvätt, till stranden eller bara så fin hängandes i rummet någonstans. Så jag köpte faktiskt två stycken. 😮

Efter en låååång stund i ”glad! Och lekfull inredning” ( som förresten har jätte trevlig personal ) så lyckades jag sniffa mig till röda korset, secondhand. Och givetvis så kom jag inte tomhänt därifrån. 😮

Efter en heldag i Örebro och en samlad födelsedagsfika med allihopa inne i stan åkte hela familjen annorlunda tillbaka till stugan. Vi kom till stan, vi såg den och vi erövrade den genom att jag tror inte att någon missade att vi var där. Ja, vi hörs ju som… 😮

Ha en fortsatt trevlig kväll!

Kram kram

5 reaktioner på ”Vi kom, vi såg, vi erövrade

 1. Hej!
  Så glad jag blir att du gillade min butik!!!! Du var inne och träffade min sommarpersonal Malin när jag själv hade några dagar ledigt….Tittade nu lite snabbt på din blogg och ser att jag måste botanisera någon kväll igen när jag har lite mer tid och bättre uppkoppling på nätet….( som jag INTE har på landet ) Det ser väldigt fint ut hemma hos dig…..Hoppas du kommer tillbaka!!
  Butiken glad! i Örebro

  1. Hej Emma Clara!

   Och goddagens så här långt i efterhand… Va kul att Ni tyckte om vad Ni såg här på bloggen, och tack för en super fin butik. Jag var, som sagt, tvungen att fördriva ett par timmar i Örebro medans mannen badade med gossarna våra. Och jag tror att jag nästintill spenderade iaf halva tiden inne i Er fantastiska shop. Och Malin var så trevlig så att det också fick mig att vilja stanna kvar och prata… Ni har härliga idéer och jag önskar dig lycka till med allt. Och Ni kan räkna med att så fort jag är i Örebro igen så kommer jag definitivt att hälsa på Er igen. 😮

   kram kram

  1. Hej Petra!

   Ja, den är helt underbar och Ni bör absolut gå dit om Ni är i närheten… Ha en underbar kväll!

   Kram kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *