vill sååå gärna sova

Med fem barn i bagaget så borde man vara van kan man ju tycka. Åååå nä! Ja, som ni många vet så blir det lite sömn och en massa gnällande och ingen egentid med småbarn. Men jag måste ha haft turen på min sida då jag faktiskt aldrig har haft speciellt ”svåra” barn förrän nu. Och så kom lille man T, som är en väldigt glad liten pojk men som mer än gärna är vaken hela nätterna och klingar sig fast på mig om dagarna. Herreguuuud! 😮  Ja ni kanske förstår att det är lite svårt att blogga just nu….jag lovar dock att göra så gott jag bara kan. Men ngt som jag har funnit väldigt roligt och som har varit lite lättare under denna sömnlösa period, är att instagrama. Så följ mig gärna på instagram, @sorayaforsberg.

Idag trots lite sömn i natt så tog jag mig ändå i kragen och tog en liten vända till myrornas… (passade då även på att luncha med min kära far. Jätte trevligt! ) och jag hittade givetvis ngt. Som den här underbara, stora, gula lampskärmen. Älskar formen på den. Den är lite svampliknande…och ni vet ju vad jag tycker om svampar… 😮 Den lilla keramiklampfoten bredvid fick oxå följa med mig hem. Det är som små romber/harlequins mönster runt den. Jag har faktiskt letat efter en keramiklampfot ett tag nu och så hitta jag en för 25 kr och med romber på. Det kan nog inte bli bättre! 😮 Jag får ta ett bättre foto på den vid ett annat tillfälle.

image

Nä nu ska jag gå och inte sova… 😮 Ha en underbar fredag kväll och trevlig helg!

Kram kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *