Istället för att köpa…

…så är det faktiskt inte alls svårt att knåpa ihop en egen. Och nu pratar jag om en t-shirt med ett roligt tryck på. Det ni behöver är en ren/nytvättad t-shirt eller klänning. Helst en enfärgad och sen en textil penna. Min hittade jag hos Panduro.

Och sen är det bara att göra preeeciiiis vad man vill. 😮 Jag, som ni säkert vet vid det här laget, älskar märket Fine little day. Och dem har nu även kommit ut med en kollektion med barnkläder. Och den här blev jag svag för… Och Nu efter igår så behöver jag inte köpa en eftersom jag har gjort mig en egen.

Rita_pa_t-shirts03

Rita_pa_t-shirts02

Rita_pa_t-shirts01

Den här gjorde jag igår. Och Min söta B har på sig den idag, och han älskar den! 😮

Rita_pa_t-shirts05

Rita_pa_t-shirts06

Efter första t-shirten så rotade jag fram två ”tråk”-tshirtar  till och omvandlade dem med en gång. Det var ju så fantastiskt roligt… 😮 Tada!

Snart är november slut och vart man än går så är det nu julpyntat. Och jag vet inte men i år har jag jäääätte svårt att komma in i någon som helst julstämning. Hur ser det ut för Er? Har Ni börjat julpynta än?

Trevlig Söndag!

Kram Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *