Projekt i vårt arbetsrum.

Igår nämnde jag i ett inlägg om att jag hade pillat med något nytt här hemma, som jag egentligen skulle ha visat Er igår. Nu hann jag bli klar med min washitejp sänggavel och ville då visa Er det istället. Men nu ser Ni, så ska Ni få se vad det var jag pratade om. Det är inge jätte projekt utan mer ett flytta på lite saker ifrån ett ställe till ett annat projekt. 😮

Ja för Ni som aldrig varit hemma hos mig är det svårt att veta hur det såg ut innan jag gjorde min lilla förändring i vårt ”arbetsrum”. Och tyvärr var jag för ivrig när jag drog igång allt att jag glömde ta en före bild. Jätte tråkigt, men men! Det jag har gjort är att jag har flyttat på diverse posters och vykort här hemma och satt upp dem här ovanför vår gästbädd/bäddsoffa på snedväggen.

Vad tycks? 😮

Trevlig Måndag och start på veckan!

Kram kram

 

6 reaktioner på ”Projekt i vårt arbetsrum.

 1. Snyggt! Jag är ny läsare på din blogg, hittade hit från Family living 😉 Måste säga att jag sträckläst inläggen. Gillar din stil! kommer givetvis fortsätta läsa! Hälsn Ida Nilsson

  1. Ååååh så glad jag blir att Ni har hittat hit Ida och att Ni tycker om det jag gör. Det blir aldrig tråkigt att höra utan det får mig att bara vilja hitta på en massa nytt att visa Er… 😮 Återigen, tack för Era fina ord!

   Ha en fortsatt trevlig kväll!

 2. Ida Nilsson skrev:
  Snyggt! Jag är ny läsare på din blogg, hittade hit från Family living 😉 Måste säga att jag sträckläst inläggen. Gillar din stil! kommer givetvis fortsätta läsa! Hälsn Ida Nilsson

  [Kommentar från hemmatrivsel.se]

 3. Ida Nilsson skrev:
  Snyggt! Jag är ny läsare på din blogg, hittade hit från Family living 😉 Måste säga att jag sträckläst inläggen. Gillar din stil! kommer givetvis fortsätta läsa! Hälsn Ida Nilsson

  [Kommentar från hemmatrivsel.se]

 4. soraya skrev:
  Ååååh så glad jag blir att Ni har hittat hit Ida och att Ni tycker om det jag gör. Det blir aldrig tråkigt att höra utan det får mig att bara vilja hitta på en massa nytt att visa Er… 😮 Återigen, tack för Era fina ord!

  Ha en fortsatt trevlig kväll!

  [Kommentar från hemmatrivsel.se]

 5. soraya skrev:
  Ååååh så glad jag blir att Ni har hittat hit Ida och att Ni tycker om det jag gör. Det blir aldrig tråkigt att höra utan det får mig att bara vilja hitta på en massa nytt att visa Er… 😮 Återigen, tack för Era fina ord!

  Ha en fortsatt trevlig kväll!

  [Kommentar från hemmatrivsel.se]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *